Laatste Nieuws

TJENS MATIC, EQUAL IDIOTS, FLEDDY MELCULY en ID!OTS  zijn de blikvangers op Zandrock Festival 2018

TJENS MATIC, EQUAL IDIOTS, FLEDDY MELCULY en ID!OTS zijn de blikvangers op Zandrock Festival 2018

didier

februari 14th, 2018

No comments

Zandrock Festival bestaat 10 jaar en viert dit met een indrukwekkende affiche

 

Het team van Zandrock Festival kondigde het al aan op hun website en facebookpagina: het tienjarig bestaan van het festival wordt groots gevierd! Zandrock Festival vindt plaats op vrijdag 01 en zaterdag 02 juni 2018 op het Festivalterrein ’t Kasteel in Zandvoorde. Op de affiche prijkt op vrijdag Equal Idiots en op zaterdag is Arno met Tjens Matic er te gast. Op zondag 03 juni 2018 is er Zandvoorde feest met o.a. Bart Kaëll en Wendy Van Wanten.  

 

Het programma voor het tienjarig bestaan van het Zandrock Festival mocht groots zijn, enkele klinkende namen sieren dan ook de affiche. Programmatoren Didier Brissinck en Peter Lowyck bevestigen enthousiast: ‘Ook deze keer zijn we er in geslaagd om een indrukwekkende line-up samen te stellen. We plaatsen voor ons tienjarig bestaan enkele grote rock- en metalnamen op ons podium én voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Zandrock mogen we de wereldbekende Oostendenaar Arno met Tjens Matic verwelkomen. Daar zijn we enorm fier op.’

 

Op vrijdag 01 juni 2018 palmen Beuk, The Servants, Bizkit Park, Fleddy Melculy en Equal Idiots het festivalterrein in.

 

Op zaterdag 02 juni 2018 staan Tjens Matic, ID!OTS, Sons en Comet Street op het Zandvoordse podium. We werken ook samen met het cultuurcentrum De Grote Post in het kader van 8400 CD release. Die drie locale bands zijn :  Your Life On Hold, Lethal Injury en Pigeon Siskin & Stone.

 

Aan de line-up van zaterdag wordt nog een DJ-set toegevoegd, de presentatie is in handen van Manu Debruyne zanger van de bands KovVer & Barak Friture . ‘Ons tienjarig bestaan wordt een onvergetelijke editie.’, aldus voorzitter Xavier Cattrysse.

 

Op het Festivalterrein ’t Kasteel Zandvoorde staat op zondag 03 juni dan Zandvoorde Feest geprogrammeerd. Bart Kaëll, Wendy Van Wanten, Steve Thielens, de Melody Makers en Pulle passeren dan de revue. Ambiance ook hier verzekerd.

Comments are closed.