Event

BEUK
01
Jun
2018

BEUK

  • Length:18u00 – 18u40

BEUK rockt vol gas vooruit. Pedal to the metal rock ’n roll met een knipoog naar Motörhead, Peter Pan Speedrock, Volbeat, Noordkaap en De Kreuners. Niet zomaar metal riffs maar echte songs met Vlaamse teksten over feestvieren, koers en de zin van het leven. Niet alleen Vlaanderen maar ook de Londense rockscene is wild van BEUK.  De band versierde in Engeland 17 optredens, kwam in radioshows en verscheen er op twee verzamel-cd’s. Begin 2017 werd BEUK door de kenners en luisteraars van TBFM – Hard Rock Hell Radio genomineerd voor ‘Best International Band 2017′.

 

Meyke (gitaar), Roel (zang – bas) en Larry (drums) speelden op drie jaar tijd 130+ shows in België, Engeland, Nederland, Frankrijk. Ze stonden in het voorprogramma van o.m. Phil Campbell (Motörhead), Dog Eat Dog, The Godfathers, Ostrogoth.  BEUK won de rockrally’s van Free Riders MC Brugge, JH UzUz Gistel en was finalist van Commarocks Brugge.

 

In 2017 verscheen in eigen beheer het album STRAK PLAN (http://hyperurl.co/BEUK) en begin 2018 kwam de song ‘Station Dementia’ op een verzamel-cd van Rock Tribune Magazine, naast Black Label Society, Machinehead, Anvil en Vandale. Zopas tekende BEUK een platencontract bij Parsifal Records en startten studiopnames met de Oostendse producer Ace Zec, bekend van o.m. King Hiss, Spoil Engine en Diablo Blvd.

 

Logo: onderaan dit bericht.

 

Link naar video: ‘Zo Mooi’ op beelden van in 013 Tilburg met Phil Campbell (Motörhead)

Online beluisteren en downloaden van album Strak Plan: http://hyperurl.co/BEUK